Specialisaties

Wij verzorgen de drankvoorziening voor uw feest of evenement. Wij hebben een ruim assortiment van alcoholische en non alcoholische dranken voor u ter beschikking en kunnen advies op maat geven voor de drankvoorziening op uw feest of evenement.

Bovendien betaalt u nooit meer dan u verbruikt heeft, want ongeopende flessen en fusten kunt u bij ons kosteloos retourneren.
En heeft u feest of evenement ’n beetje extra nodig kijk dan bij onze huurmogelijkheden.
We bezorgen alles netjes bij u thuis of op locatie.
Ook voor de horeca hebben wij alles in huis.
Als Dranken Totaal Verhoeven kennen we de wensen als geen ander.
Geschiedenis Jarenlange ervaring

Het pand waar Drankentotaal Verhoeven in gevestigd is bestaat al sinds 1895, destijds was het een sigarenfabriek. De witte banderol op de voorkant van het pand is al sinds jaar en dag een van de herkenningspunten van onze slijterij. In 1919 is H. Verhoeven een drankenhandel gestart, en heeft dit na de oorlog nog verder uitgebouwd tot een drankentotaal. In 2007 is het stokje overgegaan van de Fam. Verhoeven naar Marina en Maddy. De naam Verhoeven is een lokaal begrip, en omdat wij deze jarenlange traditie van de fam. Verhoeven ook overgenomen hebben in de vorm van een familiebedrijf, hebben we ervoor gekozen dit mooie begrip in ere voort te zetten. Tot op heden leveren wij nog steeds een drankentotaaloplossing voor horeca en particulieren in de omgeving. Elke dag staan we klaar voor iedereen die op zoek is naar de beste oplossing om een feest of andere gelegenheid compleet te maken.